Kanada'da Özel Kolejler ve Maaşlı Staj Programları


Üniversiteden yeni mezunsanız ya da belli bir süre için Türkiye’de iş deneyimi olan mezun bir adaysanız, Kanada’ya özel kolej diploma programı için gidip aynı zamanda çalışma hakkı elde edebileceğinizi biliyor musunuz? Kanada’daki özel kolejler, adaylara hem devlet kolejlerine nazaran daha uygun fiyatlı bir eğitim sunuyor hem de başvuru koşullarında aranan İngilizce seviyesi daha esnek oluyor. Kanada‘da bulunan özel kolejlerde eğitim alabileceğiniz başlıca alanlar aşağıdaki gibidir:

  • Turizm ve Otelcilik
  • İşletme
  • Satış Pazarlama
  • Dijital Pazarlama
  • Veri Analitiği Uzmanlığı
  • Sağlık Yönetimi

Bu alanlar zaten mezuniyet alanı çok fark etmeksizin pek çok aday için uygun olabilecek programladır.

 

Peki, Kanada’da Özel Kolej ve Maaşlı Staj Nasıl Oluyor?

Kanada ‘da bu tip bir diploma programına başvuru yapabilmeniz için programına bağlı olarak ortalama 4.0 – 5.5 IELTS seviyesinde bir İngilizceniz olması gerekli ancak IELTS sonucu olmayan adaylar, kolejlerin uyguladığı online seviye tespit belirleme sınavına ve arkasından da mülakata girerek program için kabul alabiliyorlar.

Programların maliyeti ortalama 6.000-9.000 CA$ arasında ve programlar ortalama olarak 60-92 haftalık sürelerde. Yani 1 ya da 2 senelik bir programa gitmiş oluyorsunuz.

Programların ilk yarısı diploma programı yani eğitimi kapsıyor. Bu süre boyunca bir yandan diploma eğitiminizi alarak bir yandan da part-time (yarı zamanlı) çalışma izniniz olmuş oluyor. Bu süreçte yarı zamanlı olarak çalışacağınız işi kendiniz buluyorsunuz. Program süresinin ikinci yarısında ise maaşlı staj dönemi başlıyor. Bu süreçte de kolejlerin sizi yerleştirdikleri işlerde full–time yani tam zamanlı çalışma izni almış oluyorsunuz ve bu sürede de tam zamanlı çalışıp, eğitim almış olduğunuz alanda pratik yapma imkânınız oluyor.

Kanada‘daki özel kolej programları, en azından İngilizce seviyesi belli bir noktada olan adaylar için oldukça avantajlı programlardır. Bu programlar sayesinde hem tercih ettiğiniz alanda teorik bir eğitim alıp, hem de aynı zamanda bu teorik bilgiyi pratiğe dökme şansınız ve Kanadalı işverenlerle tecrübe şansı edinmiş olursunuz. Güncel kampanya ve fiyatlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz!

 

KANADA'YA GİDEN ÖĞRENCİLERİMİZİN İZLENİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
KANADA KAMPANYALI DİL OKULLARI İÇİN TIKLAYINIZ
DİĞER YURTDIŞI EĞİTİM FIRSATLARI İÇİN TIKLAYINIZ


Eklenme Tarihi: 20.04.2022
Güncellenme Tarihi: 01.11.2022

İdealsas Farkı ile Yurtdışında Eğitim

Bizi Tercih Eden Öğrencilerimize Sunduğumuz Garantiler

Ücretsiz Danışmanlık

Ek bir ücret ödemenize gerek kalmadan tüm başvuru, kayıt, konaklama yerleştirme ve vize işlemlerinizi sizin yerinize biz yapıyoruz!

En İyi Fiyat ve Avantajlar

Çalıştığımız okulların resmi ücretleri üzerinden bize özel verdikleri tüm özel indirim ve fırsatları size sunuyoruz!

Güvenirlik ve Hız

Okullarımızın tamamı yetkili kurumlar tarafından onaylı ve garantili olup her birinin resmi acentesi olduğumuzdan tüm işlemlerinizi 48 saat içinde tamamlıyoruz!

7/24 Destek

Gerek gitmeden önce gerekse gittikten sonra size Türkçe olarak kesintisiz destek ve yardımda bulunuyoruz!

17 Yıllık Deneyim

2002'den bu yana Yurtdışında Eğitim ve Work&Travel da Türkiye'nin en çok tercih edilen, güvenilir acentesiyiz!

17.468 Öğrenci

%100 memnuniyet garantisi ise her yıl binlerce öğrenciyi yurt dışına gönderiyor ve eğitimlerini sağlıyoruz!

Duyuru & Fırsatlar

Yurt Dışında Eğitim Hakkında Bulabileceğiniz Herşey

Her Zaman Size Uygun Bir Seçeneğimiz Var

Yurtdışı için İlk Adımını At!

Aradığınız Eğitim ve Programı Bulamadınız mı? Merak Ettiğiniz Daha Çok Detay mı Var? Alanında Uzman Danışmanlarımız Sizi Arayıp Tüm Sorularınıza Cevap Vermek için Bekliyorlar!

Biz Sizi Arayalım

Captcha

Göndere tıklayarak sizinle iletişime geçmemize izin vererek Gizlilik ve Çerez Politikalarımızı kabul etmiş sayılırsınız.

kanadada-ozel-kolejler-ve-maasli-staj-programlari_1746a2d3-318c-4c50-abd5-ce0ef6f1a9f0.jpg