YENİ ZELANDA VİZESİ


Vize almanın çok zor olduğu Yeni Zelanda vizesi artık İdealsas ile çok daha kolay. 20 yıla varan tecrübesi ve %98 vize alım başarısı ile Yeni Zelanda vize danışmanlarımız sizleri bekliyor. Artık, Nasıl Yeni Zelanda vizesi alırım? Nasıl Yeni Zelanda çalışması vizesi alırım? Yeni Zelanda vizesi belgeleri nelerdir? Yeni Zelanda vizesine nasıl başvurulur? Yeni Zelanda eğitim vizesi şartları nedir? gibi sorularınıza son! İdealsas ile hepsine ücretsiz ve uzman danışmanlarımız aracılığıyla başvuraiblirsiniz! Unutmayın, İdealsas ile herhangi bir okula kayıt olan her öğrencimizin tüm Yeni Zelanda vize işlemlerini tamamen ücretsiz yapıyoruz!

Yeni Zelanda Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Olan Belgeler
  
Tam olarak doldurulmuş vize başvuru formu (NZIS 1012)
 
Başvurulan okuldan kabul belgesi: Haftada kaç saat ders göreceğiniz ve Kursun başlama ve bitiş tarihlerini kapsamalıdır.
 
PASAPORT: Dönüş tarihiniz sonrası en az 6 ay daha geçerli ve içinde en az 2 boş sayfa olması gerekmektedir. Eğitiminizi uzatma olasılığınız varsa pasaport geçerlilik tarihinizin buna uygun olmasına dikkat ediniz.
 
Vize ücreti: 210 $
 
4 adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf, arka plan beyaz, 4,5x6 cm olmalıdır.
 
Nüfus Cüzdanı fotokopisi
 
Vukuatlı nüfus kütük kayıt örneği
 
Sabıka kaydı
 
Varsa içinde vizeler olan diğer pasaportlar
 
Varsa Evlenme cüzdanı
 
Daha önce evlenme boşanma durumu oldu ise mahkeme kararları, varsa çocukların velayeti
 
Askerlik tecil/terhis belgesi
 
Gidiş-dönüş uçak bileti rezervasyonu.
 
Niyet Mektubu
 
18 yaşından küçükseniz noter onaylı muvafakatname
 
OKUL VE YAŞAM GİDERLERİNİZİ KARŞILAYABİLECEĞİNİZİ GÖSTEREN KANITLAR
 
Siz ve/veya aileniz çalışıyorsa maaş bordroları,
 
Çalışıyorsanız Sigortalı işe giriş bildirgesi
 
Siz ve/veya aileniz kendi işyerine sahipse: Kuruluş gazetesi, ticaret sicil belgesi, vergi levhası, imza sirküleri
 
Size ve/veya ailenize ait banka cüzdanları / Banka hesap dökümleri - son 3 ay-
 
Size ve/veya ailenize ait tapular, araç ruhsatları
 
Banka kredisi ile eğitiminizi finanse edecekseniz ilgili belgeler
 
Varsa oda/meslek kuruluşu üye kaydı
 
Ekonomik durumunuzu iyi gösterecek her türlü ek belge
 
Masraflarınız anne, baba ya da bir başkası tarafından karşılanıyorsa NZIS 1014 formu
 
Destekleyici yazısı ( anne, baba ya da kim destekliyor ise onun tarafından yazılan)
 
Destekleyici ekonomik durum belgeleri
 
EĞİTİM DURUMUNUZ
 
Halen öğrenci iseniz okulunuzdan öğrenci belgeniz, eğitiminize ara vererek gidecekseniz okuldan izin belgesi
 
Öğrenci değilseniz son mezun olduğunuz okulun diploma ya da çıkış belgesi
 
Daha önce yurt içinde / Yurtdışında bir dil kursuna gidildiyse kurs sertifikanız veya gittiğiniz kurstan alınacak mektup
 
Mesleğinizle ilgili olanlar öncelikli olmakla birlikte almış olduğunuz her türlü sertifika/diploma
 
 
YENİ ZELANDA'DA 2 SENEDEN UZUN SÜRE EĞİTİM GÖRECEK OLANLARDAN:
 
Yeni Zelanda Göçmenlik Bürosu (NZIS) tarafından Panel Doktorları ve Radyolojisiler tarafından eksiksiz doldurulmuş Medical and Chest X-Ray Certificate (NZIS 1007'yi) sunmaları gerekmektedir.
 
17 yaşından daha büyükseniz vatandaşı olduğunuz ülkenizden alınan ve başvuruyu yapmadan önce 5 sene veya daha uzun süreyle yaşadığınız

yeni-zelanda-vize-rehberi_1e921459-602f-4b0e-b135-76d6fd4402d3.jpg

Öğrencilerimiz Anlatıyor

Öğrencilerimizin Yurt Dışı Deneyimlerini Kendi Ağızlarından Dinleyin

Bana Özel Kampanyalı Dil Kursu Araştırılmasını İstiyorum

Uzman yurtdışı eğitim danışmanlarımızın size en uygun ülke, şehir, okul ve program seçenekleri ile ücretsiz vize danışmanlığı sunması için hemen tıklayınız!

Teklif İste

Duyuru & Fırsatlar

Yurt Dışında Eğitim Hakkında Bulabileceğiniz Herşey

İdealsas Farkı ile Yurtdışında Eğitim

Bizi Tercih Eden Öğrencilerimize Sunduğumuz Garantiler

Ücretsiz Danışmanlık

Ek bir ücret ödemenize gerek kalmadan tüm başvuru, kayıt, konaklama yerleştirme ve vize işlemlerinizi sizin yerinize biz yapıyoruz!

En İyi Fiyat ve Avantajlar

Çalıştığımız okulların resmi ücretleri üzerinden bize özel verdikleri tüm özel indirim ve fırsatları size sunuyoruz!

Güvenirlik ve Hız

Okullarımızın tamamı yetkili kurumlar tarafından onaylı ve garantili olup her birinin resmi acentesi olduğumuzdan tüm işlemlerinizi 48 saat içinde tamamlıyoruz!

7/24 Destek

Gerek gitmeden önce gerekse gittikten sonra size Türkçe olarak kesintisiz destek ve yardımda bulunuyoruz!

17 Yıllık Deneyim

2002'den bu yana Yurtdışında Eğitim ve Work&Travel da Türkiye'nin en çok tercih edilen, güvenilir acentesiyiz!

17.468 Öğrenci

%100 memnuniyet garantisi ise her yıl binlerce öğrenciyi yurt dışına gönderiyor ve eğitimlerini sağlıyoruz!

Yurtdışı İndirimli Dil Okulları

%50'ye Varan Güncel İndirimler ile Kampanyalı Dil Okullarımız

Her Zaman Size Uygun Bir Seçeneğimiz Var

Yurtdışı için İlk Adımını At!

Aradığınız Eğitim ve Programı Bulamadınız mı? Merak Ettiğiniz Daha Çok Detay mı Var? Alanında Uzman Danışmanlarımız Sizi Arayıp Tüm Sorularınıza Cevap Vermek için Bekliyorlar!

Biz Sizi Arayalım

Göndere tıklayarak sizinle iletişime geçmemize izin vererek Gizlilik ve Çerez Politikalarımızı kabul etmiş sayılırsınız.

Heyecan Verici 12 Ülkede Eğitim Alın

Eğitiminiz için Aşağıdaki Popüler Ülkelerden Birini Seçin ve İdealsas ile Yurt Dışı Deneyiminize Şimdi Başlayın